Όμιλος επιχειρήσεων Διονυσάτου

Ο όμιλος επιχειρήσεων Διονυσάτου είναι ένας δυναμικός όμιλος εμπορίας μηχανημάτων και εργαλείων ο οποίος πλέον τοποθετείται στις ηγετικές εταιρείες του κλάδου της χώρα μας. Ο όμιλος μας κατάφερε να εξελιχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα από μια μεσαία σε μια μεγάλη επιχείρηση και αυτό συνέβη μέσα στα «πέτρινα» χρόνια της κρίσης, τέσσερις ήταν οι άξονες στους οποίους επιμείναμε: η δημιουργία νέων επιχειρηματικών μονάδων, η σύναψη στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες και η ενίσχυση – ανάπτυξη και αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Με ξεκάθαρη στρατηγική και προσήλωση στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας επιφέραμε γρήγορα αποτελέσματα και στους τέσσερις άξονες, δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας, που μας βοήθησε να μεταμορφωθούμε από μία μεσαίου μεγέθους παραδοσιακή εταιρεία σε έναν πολυσχιδή Β2Β όμιλο με εξωστρέφεια και αναγνώριση.

Η μετεξέλιξη της εταιρείας μας είναι ένας συνεχής αγώνας δυναμικής ανάπτυξης και προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Έχουμε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και έχουμε διαμορφώσει ένα σχήμα με ιδιαίτερες δυνατότητες και λαμπρό εταιρικό μέλλον.

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας έχουμε εστιάσει το ενδιαφέρον μας στην ποιοτική εξυπηρέτηση της πελατείας μας και στην κάλυψη των προσωπικών αναγκών τους, δημιουργώντας ένα ισχυρό όνομα αναγνωρισμένης υψηλής ποιότητας και διαφοροποιημένων προϊόντων στον κλάδο.

Πλεονεκτήματα συνεργασίας με τον όμιλο μας.

Ανταγωνιστικότητα: Προερχόμενη από τις πραγματικά συμφέρουσες τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα και το συνολικό πακέτο υπηρεσιών των προϊόντων που διανέμουμε.

Εξαιρετικά γρήγορη παράδοση προϊόντων: Στόχος μας είναι η εξαιρετικά γρήγορη παράδοση ώστε οι περισσότερες παραγγελίες να εκτελούνται εντός 24 ωρών, προσφέροντας έτσι στα καταστήματα – διανομείς, πολύ μεγάλη ευελιξία. Αυτό θα σημαίνει την άμεση ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς και επιπλέον την μικρότερη ανάγκη αποθεματοποίησης από τα καταστήματα του δικτύου.

Ολοκληρωμένη Τεχνική υποστήριξη: Εσωτερικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη με γρήγορο και υπεύθυνο Service, ανταλλακτικά και τεχνική καθοδήγηση από το στάδιο της επιλογής μέχρι τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αρκετά χρόνια μετά την πώληση.

Εξαιρετική και μοναδική για την Ελληνική αγορά εγγύηση προϊόντων:

  • Εγγυημένη παρακαταθήκη ανταλλακτικών 5 έτη
  • Εγγυώμενος μέγιστος χρόνος επισκευής 4 ημερών
  • Γραπτή εγγύηση νέων προϊόντων
  • Γραπτή εγγύηση επισκευής

Επάρκεια αποθεμάτων: 1200 τ.μ. αποθήκες με αρκετά αποθέματα σε προϊόντα και ανταλλακτικά βρίσκονται στη διάθεση του δικτύου μας για την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών. Αυτό σημαίνει την άμεση ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς και επιπλέον την μικρότερη ανάγκη αποθεματοποίησης από τα καταστήματα του δικτύου.

Ποιοτικό δίκτυο διανομής: Συνεργασία με τα καλύτερα καταστήματα σε κάθε περιοχή για την απρόσκοπτη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Εμπορική πολιτική: Που σέβεται τον συνεργάτη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στον κλάδο. Με σαφείς και διάφανους όρους συνεργασίας. Με άμεση και υπεύθυνη επικοινωνία. Με οικοδόμηση σταθερών συνεργασιών μακροπρόθεσμης διάρκειας.

Ποιότητα σε όλους τους τομείς της επιχείρησης: Φιλοσοφία, management, προσωπικό, οργάνωση, εξασφαλίζει υψηλό βαθμό αξιοπιστίας, συνέπειας, εμπιστοσύνης, όπως επίσης και ένα αίσθημα ασφάλειας που είναι απαραίτητο σε κάθε συνεργασία.

Κώδικας Επιχειρηματικής συμπεριφοράς: Έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε ένα εταιρικό Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας και Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς βασισμένο σε ένα σύστημα παραδοσιακών Αρχών και Αξιών που γίνονται άμεσα αντιληπτές από όσους συναλλάσσονται μαζί μας. Η δέσμευση της εταιρείας μας στην πιστή εφαρμογή αυτού του προτύπου συμπεριφοράς συνέβαλε, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, στο να διαφοροποιηθεί η εταιρεία στο κλάδο της και να θεωρείται σήμερα από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς.

Συνεργασίες με βάση το αμοιβαίο όφελος: Το αμοιβαίο όφελος, δηλαδή η συμπεριφορά που εξασφαλίζει πλεονεκτήματα και για τις δύο πλευρές, εφαρμόζεται από την εταιρεία μας στις συνεργασίες της τόσο με τους πελάτες της όσο και με τους προμηθευτές της. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά τόσο στην ποιότητα των σχέσεων όσο και στην μακροχρόνια προοπτική τους.

Διαρκής εξέλιξη και προσαρμογή: Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η εταιρεία προσπαθεί να εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς. Προς την κατεύθυνση αυτή διερευνά νέες συνεργασίες, βελτιώνει διαδικασίες και συστήματα, εκπαιδεύει ανθρώπους και γενικά προσπαθεί να προσαρμοσθεί στις νέες, συνθήκες που διαμορφώνονται με την παγκοσμιοποίηση.

Ο Ρόλος, η Αποστολή, οι Αξίες μας:

ήθος: ενεργούμε με σεβασμό και ανυποχώρητη ακεραιότητα εντός και εκτός εταιρείας.

σεβασμός & εμπιστοσύνη: η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους είναι, κινητήριες δυνάμεις για την εταιρεία.

αποτελεσματικότητα: αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε. Λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

ομαδικότητα: εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας και δεσμευόμαστε στην επιτυχία τους. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την κοινή ανάπτυξη.

πάθος: υπηρετούμε με πάθος τον πελάτη μας. Η αλλαγή και η καινοτομία είναι προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με γνώμονα τη εξέλιξη και τη διάκριση.

 

Αίτηση Εγγραφής Νέου Συνεργάτη

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, μόλις επεξεργαστούμε την αίτηση σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.