Σχετικά με τη FERM

Η FERM είναι μια παγκόσμια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών εργαλείων από την Ολλανδία.

Από την ίδρυση της το 1965, η FERM σχεδιάζει και αναπτύσσει υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά εργαλεία για χρήση στους τομείς του πριονίσματος, της διάτρησης, της λείανσης, της κοπής και του τροχίσματος.

Τα ηλεκτρικά μας εργαλεία είναι όλα σχεδιασμένα και δοκιμασμένα σύμφωνα με αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα και πληρούν τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις ασφάλειας.

www.fermhellas.gr

Η ΑΡΧΗ

Αυτό που ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση εξελίχθηκε σε πολυεθνική με πωλήσεις σε περισσότερες από 40 χώρες. Από το πρώτο μας γραφείο στο Genemuiden, επεκταθήκαμε σε ένα νέο κτίριο στο Zwolle, το οποίο χτίστηκε για να στεγάσει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, όπως εργαστήριο, μεγαλύτερες αίθουσες δοκιμών και συνεδρίων και αρκετό χώρο αποθήκευσης για τα επόμενα χρόνια.

Η ποιότητα ήταν πάντα ο πυρήνας της επιχείρησής μας. Το τμήμα ποιότητας μας δοκιμάζει κάθε ηλεκτρικό εργαλείο που φεύγει από τη γραμμή συναρμολόγησης, για να εξασφαλίσει μηχανήματα υψηλής ποιότητας που πληρούν τα πρότυπα FERM. Η FERM είναι επίσης εξαιρετικά αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση. Κατανοούμε ότι η πώληση ενός ηλεκτρικού εργαλείου είναι η αρχή μιας μακροπρόθεσμης σχέσης.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

Το κλειδί για το όραμα της FERM είναι η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης και βελτιστοποίησης των προϊόντων μας. Αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία θα είναι μια ατέλειωτη ιστορία στον δυναμικό κόσμο των ηλεκτρικών εργαλείων και της τεχνολογίας. Είναι μια φιλοσοφία, ένα πάθος για τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρικών εργαλείων. Όλα λόγω του απλού γεγονότος ότι ο τελικός χρήστης πρέπει να μπορεί να εμπιστεύεται τα μηχανήματά μας και να προωθεί τα όρια μέρα με τη μέρα. Αλλά κυρίως γιατί αυτοί οι χρήστες πρέπει να είναι σε θέση να επιδείξουν το πάθος τους για τη δημιουργία νέων πραγμάτων. Νέα πράγματα που δημιουργήθηκαν με τη δύναμη, την ευελιξία και την ακρίβεια ενός ηλεκτρικού εργαλείου FERM

ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αυτό που ξεκίνησε με την ιδέα ενός άνδρα, εξελίχθηκε σε μια παγκοσμίως γνωστή μάρκα επαγγελματικών εργαλείων ηλεκτρικής ενέργειας 50 χρόνια αργότερα. Μια μάρκα σε συνεχή κίνηση που αναζητά πάντα την τέλεια εφαρμογή με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις στον κόσμο των ηλεκτρικών εργαλείων. Αυτή η ατελείωτη διαδικασία ανάλυσης και βελτιστοποίησης, εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας για καθημερινή χρήση.

FERM δίκτυο συνεργατών

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, μόλις επεξεργαστούμε την αίτηση σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.